Kommande resor

Få saker i en flygvärdinnas vardag är mer intressant än kommande månads schema! Jag har äntligen fått min och har fått reda på att jag i juli ska åka till:

  • Singapore
  • Adelaide
  • Bombay
  • Rom
  • Amsterdam
  • Peking

Så ser min kommande månad ut. I alla ställen, förutom Bombay, kommer jag att stanna i minst ett dygn så att jag kan upptäcka destinationerna. Jag har aldrig varit i Adelaide innan (det ligger i Australien, det visste jag inte innan utan var tvungen att googla – haha!) och inte heller i Amsterdam eller Singapore. Tre nya destinationer väntar 🙂 Ser framemot juli. Ska kontakta kollegor nu och försöka få resetips!

”Jetlagged” by Kelly Kincaid/ http://www.jetlaggedcomic.com

På tal om olika destinationer…

Ungefär såhär känns det rätt ofta att vakna upp i sitt hotellrum. Det låter galet, men det har faktiskt hänt en gång i Nya Zeeland att jag vaknade upp och inte med en gång kunde klura ut vart sjutton jag var. Jag steg upp, öppnade gardinerna, såg Sverige-liknande natur och tänkte: fasen, jag är hemma? Men det var jag inte. Snarare ett halvt jordklot ifrån. Det slog mig efter någon minut. Det har även hänt att någon immigrationspolis har frågat vart jag precis har rest ifrån och jag har blivit helt stum av förvåning och blivit tvungen att vända mig till min kollega bakom och frågat: ”ursäkta men vart fasen flög vi ifrån precis..?” Lol. Jetlag är inte att leka med.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: