Shopping

Hamnade i Houston i två nätter och visste först inte riktigt vad jag skulle hitta på. Kollegorna drog på en tur till NASA. Jag bestämde mig för att shoppa till killen som aldrig har varit i USA. Han älskar t-shirts och träningskläder och sånt är så billigt här.

Jag hittade en hel bunt för bara några dollar styck, från Nike och Puma etc. På bilderna ser ni en liten factory outlet som säljer förra årets kollektioner för reapriser. Personligen bryr jag mig inte alls om jag har den aktuella kollektionen eller inte (finns det någon som bryr sig?), så det här stället är helt perfekt 🙂 Jag tog en uber från vårt hotell i centrala Houston och åkte 40 minuter utanför innerstan. Uberpriset visade sig vara värt det. Jag kom till ett ställe där det var helt folktomt. Jag anlände runt 10 på morgonen på en vardag, då de flesta människor jobbar, så jag fick affärerna för mig själv.

Försöker oftast att vara nyttig, speciellt när jag är för distraherad av shopping för att kunna njuta av onyttig mat ändå 😉 Lunchen blev grönt te och proteinbox.

Ovan ser ni några kap. Om han gillar det eller inte får vi se, om inte annat så var det bra priser i alla fall. Det mesta vet jag dock redan att han gillar för jag chattade med honom medan jag shoppade 🙂 Jag skickade bilder på kläderna tills butikspersonalen sa åt mig att sluta fotografera affären, lol.

Hade givande konversationer med uberchaufförerna också. De var förvånade över att hitta en kund mitt ute i ingenstans, speciellt en svenska på en udda tid, som hade hamnat där utav en slump (jag googlade olika outlets när jag var på hotellet och råkade välja en mitt ute på landet). Efter att jag delat med mig av min historia, delade de med sig av sin. En berättade en lång story om hur det är att växa upp i El Salvador. Intressant att höra om deras kultur, så vacker men ibland så hård. Blev sugen på att åka dit och uppleva själv.

Sammanfattat: en lyckad dag! Dags att kånka hem den tunga väskan nu.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: