Mauritius

Jobbet är bra när det innebär en weekend på Mauritius! Pojkvännen bara suckar när han ser bilderna på WhatsApp och säger att det här faktiskt inte är ett jobb. Jag kan väl hålla med, det här känns inte som ett jobb ibland. Nedan ser ni vårt hotell. Jag vill knappt åka härifrån.

Bilden ovan är från mitt hotellrum. Jag har en egen balkong med en trappa som vetter ned mot stranden. Känner mig så löjligt lyckligt lottad och funderar över varför inte precis alla jobbar som flygvärdinnor.

Sedan slår tröttheten in och jag minns plötsligt varför inte alla är flygvärdinnor, haha. Bara de galna själarna kan stå ut med denna konstanta jetlag. Jag botar den med en bra bok i solen.

Förra gången jag var här åkte jag på båttur och snorkling etc., var lite latare denna gång. Det behövs ibland. Visar bilderna från de andra äventyren härifrån en annan gång, måste bara gå igenom mitt gigantiska bildalbum i datorn och försöka hitta dom först (hjääälp 😛 ). Kommer ta ett tag.

Okej då, måste avsluta lite löjligt och erkänna att jag visst vill härifrån. Mest för att jag varken har pojkvän, familj eller vänner här. Det är det som är det sura i det fina: jag är omringad av lyx men har ingen att dela med mig av det. Därför känns det kul först men oftast längtar jag hem redan efter en dag. Min favoritstund vartenda vecka, oavsett resmål, är alltid att komma hem, sparka av mig uniformen, tvätta av mig sminket… ta på mig någon ful pyjamas och lägga mig bredvid killen och maratonstirra på serier hela dagen. Kanske beställa hem en pizza och äta i sängen. Det är det verkliga paradiset. (Men Mauritius ser bättre ut på bild.)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: