Syster på besök

Går igenom bilder från när lillsyrran var på besök. Hon är den som alltid kommer och besöker oavsett vart i världen jag bor. Senast, när jag bodde i USA, hade hon aldrig rest själv men bestämde sig för att sätta sig på planet helt ensam och åka till New York. Vi hade missförstånd med tiden då hon anländer vilket ledde till att hon fick själv ta sig från JFK’s flygplats till hotellet. Någon idiot till chaufför valde att lura henne på pengar, en taxiresa som normalt kostar någon hudring gick på tusentals kronor. Stackarn visste inte det och dessutom släppte han av henne på fel kvarter (förmodligen för att han visste att någon som visste att han tog överpris skulle möta upp henne) så det tog ett tag att hitta henne på New Yorks gator. Vilken tjej hon är, som trots allt detta valde att ändå komma till Dubai för att hälsa på mig även här. Denna gång hängde även hennes pojkvän med.

På ökensafari någonstans utanför Dubai. Vi testade på rally på sanddynerna vilket gjorde oss alla åksjuka tror jag. Men kul var det! Bilen hoppade så högt att jag trodde att vi skulle välta ibland.

Vi avslutade dagen med kokosnötter. Till höger ser ni lillsyrran och i mitten hennes pojkvän. De stannade i flera dagar och vi gjorde mycket mer än så, men jag tror att det här var höjdpunkten. Kommer förmodligen fler bilder en annan dag 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: