En kväll på stranden

Liten flashback till första månaden i Dubai. Jag hade precis träffat serbiska Tamara och Kamilla från Sydkorea. Vi gick ut så fort vi var lediga för att upptäcka vår nya hemstad. Vi gick fortfarande i flygvärdinnecollege så vi var i samma stad hela tiden. Jag saknar den här perioden lite, när alla mina vänner alltid var hemma. Nuförtiden när jag är ledig, är chansen väldigt stor att mina vänner befinner sig i Afrika, Amerika eller någon helt annanstans. Som tur är så har jag en pojkvän som nästan aldrig reser. Livet som flygvärdinna var rätt ensamt innan jag träffade honom. Det är svårt att hitta nya vänskaper och försöka pricka luckor i schemat när jag är i Dubai, det rinner oftast ut i sanden. Istället fokuserar jag på att träffa de vänner jag har så ofta som möjligt, även om det inte längre kan ske varje vecka som förut. Så jag ser tillbaka på den här tiden som ny i Dubai och saknar lite.

Extremt dålig bildkvalitet, oops. Inser mer och mer att jag behöver köpa en bra kamera snarast!

Vi beställde drinkar nästan vartenda kväll. Jag körde på vitt vin som vanligt medan mina vänner beställde söta cocktails. Jag klarar inte riktigt av söta drinkar, det är något med sött och sliskigt som får mig att må illa snabbt. Men de ser fina ut i alla fall 🙂 Hade ju sett tråkigt ut med bara tre vinglas, haha. Får tacka dem för deras snygga drinkval.

En gruppbild i ännu sämre kvalité än innan. Det ser så mycket bättre ut i telefonen, nu när jag laddar upp allt i datorn så ser jag nästan mellanrummet mellan pixlarna. Någon som vet vilken kamera som är bra? Vill ha en liten och smidig, enkel att använda men ok kvalité såklart.

Stället vi var på heter 360, som är en klubb belägen bredvid Burj al Arab (byggnaden ovanför). Det är världens enda sjustjärniga hotell om jag inte minns helt fel. Cirkelplattformen nära toppen är en tennisbana med utsikt över hela Dubai. Ska försöka ta mig upp dit någon dag.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: